Vierasmaja

1 690,00
Hintaan sisältyy ALV.  Toimitus ei kuulu hintaan.


Käytettävissä oleva toimitustapa: HUOM. Toimitus ei sisälly tuotteen hintaan, joten valitse tuotteelle toimituspaikkakuntasi mukainen toimitus (Kuljetus/Terminaalirahti/Nouto) joko oheistuotteista tai päävalikosta "Kuljetus". Nouto tehtaalta on 60 € ja lisätään tuotteen hintaan.

Eikö kotona tai mökillä huoneita riitä vierashuoneeksi? Majoita ystävät ja sukulaiset omaan rakennukseensa. Kun vieraat yöpyvät vierasmajassa, saavat sekä he että isäntäväki omaa rauhaa yöpuun kutsuessa.

Klassinen, harjakattoinen vierasmaja sopii tyyliltään niin omakotitalon kuin kesämökinkin pihaan. Puisen piharakennuksen voit käsitellä haluamallasi tavalla muun ympäristön värimaailmaan sopivaksi. Tai ehkä haluatkin vierasmajasta pihapiirin pirteän väripilkun.

9,9 neliömetrin vierasmökki sopii myös moneen muuhun kuin vierashuonekäyttöön. Kaipaatko kotisi jatkeeksi esimerkiksi askarteluhuonetta, bändikämppää, lasten leikkitilaa, toimistoa tai abin opiskelusoppea? Vierasmökin muunnat helposti kuhunkin käyttötarkoitukseen sopivaksi elämäntilanteiden ja vuodenaikojen vaihtuessa.

Harjakattoisessa vierasmajassamme mahtuu aikuinenkin seisomaan selkä suorana. Seinien korkeus on 1 954 mm, ja katonharjan kohdalla korkeutta on 2 406 mm. Etuseinän ikkunat mahdollistavat luonnonvalon pääsyn vierashuoneeseen ja lisäävät tilantuntua ja viihtyisyyttä.

Vierasmaja toimitetaan puuosatoimituksena. Toimitettaviin osiin kuuluvat kaikki puuosat lattia- ja kattolautoineen, ovi ja ikkuna. Huomaathan, että katemateriaali ei kuulu toimitukseen. Vierasmajasi voit noutaa itse tehtaalta tai tilata kuljetuksen joko lähimpään terminaalirahtiin tai mahdollisimman lähelle sijoituspaikkaa, kuorma-autotien päähän.

Rakennuksen kokoaminen onnistuu helposti ja ripeästi tottumattomammaltakin nikkarilta. Käyttöönotto käy siis nopeasti, ja pääset sisustamaan uutta vierasmajaasi ja toivottamaan ensimmäiset vieraat tervetulleeksi jo pian toimituksen jälkeen.

Tuotteemme on valmistettu Suomessa, Laihialla.

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
Kuljetus Etelä- ja Länsi-Suomi, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP) Kuljetus Etelä- ja Länsi-Suomi, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP)
600,00 € *
Kuljetus Itä- ja Pohjois-Suomi, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP) Kuljetus Itä- ja Pohjois-Suomi, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP)
800,00 € *
Kuljetus Keski-Suomi, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP) Kuljetus Keski-Suomi, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP)
700,00 € *
Kuljetus Lappi, Saaristo ja Ahvenanmaa, kuorma-autotien päähän (Erillinen tarjouspyyntö!) Kuljetus Lappi, Saaristo ja Ahvenanmaa, kuorma-autotien päähän (Erillinen tarjouspyyntö!)
Kuljetus Pohjanmaa, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP) Kuljetus Pohjanmaa, kuorma-autotien päähän (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP)
400,00 € *
Nouto tehtaalta Nouto tehtaalta
60,00 € *
Terminaalirahti (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP) Terminaalirahti (Lato, Varasto, Vierasmaja, Tsauna 30T-60TP)
450,00 € *
*
Hintoihin sisältyy ALV. Toimitus ei kuulu hintaan.
Näytä oheistuotteiden tiedot

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös

Nouto tehtaalta
60,00 *
Paviljonki
2 790,00 *
Lapinkeittiö Reilu 3
500,00 *
*
Hintoihin sisältyy ALV. Toimitus ei kuulu hintaan.

Selaa tätä tuoteryhmää: Piharakennukset
Powered by Powered by